<portfolio>     <bio>     <contacte>


luba leeSempre m'han agradat les coses creatives, investigar i remenar, l'olor dels llàpis i del paper, i tot allò que pot fer un mateix, en especial el que es fa amb les mans.

L'any 2001, per deslliurar-me d'una insípida i pesada feina d'administrativa, vaig proposar al lloc on treballava que, a canvi del mateix sou durant tres mesos, aprendria HTML i CSS i faria la seva web. Sorprenentment, van acceptar, i així va començar tot.

Les pàgines web són especials: necessiten un codi, unes instruccions específiques que permeten a l'ordinador mostrar el contingut amb la distribució, aparença i funcionament que algú ha esbossat primer en un paper. Per mi, aquest codi té molt a veure amb la creació, i més encara quan el projecte em permet acompanyar-lo de les meves pròpies imatges, dibuixos, botons, logos i icones.

Des d'aquell primer projecte, he anat alternant el disseny i la programació a internet amb tot tipus de descobriments paral·lels: xarxes socials, posicionament en buscadors, creació de continguts, e-commerce... La meva feina és estudiar les idees i necessitats del client i convertir-les en un espai virtual ben estructurat, lleuger i atractiu que permeti, no només donar una imatge, sinó, a més, comunicar i interactuar en qualsevol de les seves variants.

 

blog

facebook

twitter